top of page
Naomi 

Master Student Pedagogiek

Naomi - apprentus.jpg

Sacha was approachable, friendly and a great tutor. I appreciate all the support and definitely recommend her to anyone who wants to grow as an academic :)

"I want to start off by saying a huge thank you to Sacha! I am a Master student who needed academic support for a statistics course in February and although I have always lacked confidence in math, Sacha made me feel as if I had the foundation and ability to not only pass the course but also succeed in writing the results section of my Thesis paper. She was always very flexible in her availability, and was able to meet several times per week, which for me, was very beneficial. Other than that, Sacha was approachable, friendly and a great tutor. I appreciate all the support and definitely recommend her to anyone who wants to grow as an academic :)"

"Ik was erg tevreden met de bijlessen van Sacha. Ze was goed voorbereid, kende de stof en kon de stof ook goed uitleggen. Daarnaast kon ik altijd goed bijlessen met haar inplannen en kon zij niet alleen na schooltijden maar ook ‘s ochtends, ‘s avonds en in het weekend wat met mijn drukke schema erg goed uitkwam. Ook buiten de bijles was zij altijd beschikbaar voor een korte vraag waardoor je zelf ook minder vast liep. Ik zou Sacha hierom dus aan iedereen aanraden."

Hannah

Eindexamenklas VWO Wiskunde B

Hannah ten Have - foto review.jpg

Sacha was goed voorbereid, kende de stof en kon de stof ook goed uitleggen.

Ouders van Janna

Brugklas VWO

Sacha was voor ons de reddende engel toen onze dochter Janna na een paar weken wiskunde in de brugklas helemaal vastliep.

"Sacha was voor ons de reddende engel toen onze dochter Janna na een paar weken wiskunde in de brugklas (VWO) helemaal vastliep en onze hulp bij het huiswerk meestal in ruzie eindigde. Na een paar lessen van Sacha kreeg Janna er plezier in, begon ze het te begrijpen en haalde ze 7s en 8en. Sacha spreekt de taal van Janna, legt het heel goed uit en is graag bereid tot extra hulp naast het vaste uur wiskunde bijles, bijvoorbeeld in de toetsweken of bij moeilijke onderdelen. Janna en wij zijn heel blij met Sacha!"

"Sacha heeft mij heel erg geholpen bij het snappen en toepassen van statistiek (Management Research Methods). Inmiddels was ik alweer 8 jaar aan het werk en was statistiek toch wel weggezakt. In eerste instantie dacht ik de berekeningen te snappen en ging zonder bijles het eerste tentamen in. Helaas, tentamen niet gehaald! Met hulp van Sacha heb ik de vervolg tentamens in 1 keer gehaald. Sacha heeft mij geholpen met het daadwerkelijk snappen van de uitkomsten waardoor ik de juiste conclusies trok. Sacha komt als zeer vriendelijk, geduldig en daarnaast gedreven over omdat ze wilde dat ik het ook daadwerkelijk begreep. Mijn tip is voor iedereen die statistiek denkt te snappen: schakel Sacha in en samen met haar ga je het ook daadwerkelijk begrijpen :) Bedankt Sacha!"

Timon

Premaster Student Bedrijfskunde

Foto Timon reviews.png

Sacha komt als zeer vriendelijk, geduldig en daarnaast gedreven over omdat ze wilde dat ik het ook daadwerkelijk begreep.

bottom of page